BLOG

Testközelben a könyvelő II. rész – Meghallgatom az emberek kérdéseit

A könyvelő szakma szépsége, hogy nemcsak kihívásokkal teli, hanem változatos is, hiszen nem minden akadály egyforma. Mindig vannak olyan ügyfelek, akik jól megdolgoztatnak egy-egy kérdéssel, de ezeket nagyon szeretem! Olyankor mindig elmerülök a folyamatosan változó jogszabályok és útmutatók tengerében, hogy végül pontos információval tudjak nekik szolgálni. A sok hála és köszönet pedig, amit ilyenkor kapok, felbecsülhetetlen.

Akik régóta követik a tevékenységem, láthatják, hogy nemcsak bejegyzések, hanem videók formájában is igyekszem támogatni a vállalkozók munkáját. Ezekkel kapcsolatban is egyre több pozitív visszajelzést kapok, ami nagyon-nagyon jólesik.  Adott esetben még telefonon is felhívnak, és elmondják, hogy: milyen jó, hogy próbálok segíteni.

Azért törekszem erre, mert a könyvelés nem egyszerűen a munkám, hanem a hivatásom. Kiállok az emberek elé, és ott segítek, ahol tudok.

Szeretném, ha a vállalkozók boldogulnának a mindennapjaik során, és nem kellene olyan kérdéseken rágódniuk, mint:

A KFT vagy az egyéni vállalkozás az előnyösebb? 

Mit tegyen a vállalkozó, ha büntetést kap? 

Mit számolhat el a vállalkozó költségként? 

A végtelenségig sorolhatnám azokat a problémákat, amellyel a kisvállalkozók szembesülnek. Ilyenkor az első reakció a kétségbeesés vagy a bosszúság, ami utána rányomja a bélyegét a hangulatukra. Pedig, ha valaki korrekt módon, tiszta segítő szándékkal elmagyarázza nekik ezeket a dolgokat, egyre kevesebb aggodalom és frusztráció fogja nyomni a vállukat.

Erre törekszem. Ezt akarom elérni.

Tehát a jövőben is számíthattok tőlem bejegyzésekre, videókra, és továbbra is a rendelkezésetekre állok majd, mint könyvelő és tanácsadó.

Ha további kérdéseid vannak, tedd fel nyugodtan e-mailben vagy telefonon!

További válaszokat találsz az oldalamon, vagy a Youtube csatornámon!

Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevelemre, és időben értesülsz minden “jóról” :-)!

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin

További bejegyzések:

Hívj bizalommal
VAGY

Kérd árajánlatomat